Blog

Dame Blanche

Dame Blanche

12/07/2018
De nieuwste creatie van Atelier Pierre Junior heet Dame blanche. Deze dame is elegant, fier en straalt rust uit.

Klik op meer en ontdek de eerste foto's.
Are you the new Atelier Pierre designer?

Pas jij in het rijtje van Atelier Pierre designers?

11/07/2018
Zoals je al had kunnen ontdekken, biedt Atelier Pierre de kans aan Belgische designers om hun eigen collectie unieke “leef accessoires” te ontwikkelen.
Vanhalst Stories - Edition 2018-2019

Ontdek alle collecties in onze Stories!

10/06/2018
50 jaar Vanhalst is de ideale gelegenheid om onze stories eens te bundelen... En het is intussen een mooi assortiment geworden. 50 jaar creativiteit en ondernemerschap zorgt vandaag voor een heel mooi resultaat waar we allen fier over zijn!
Patisserie Vanhalst Izegem

We bestaan 50 jaar!

01/06/2018
Het verhaal grijpt terug naar het leven van Lieven Vanhalst, die zich in 1968 samen met zijn vrouw Jenny Larridon vestigde als patissier in Izegem. Omdat Lieven en Jenny er weinig mensen kenden, besloten ze om doopsuiker en bijhorende verpakking aan hun assortiment toe te voegen. Heel wat jonge mensen vonden zo snel de weg naar hun doopsuikerwinkel en patisserie.
Atelier Pierre nijnjte wit miffy white spaarpot

nijntje PURE white

15/04/2018
Atelier Pierre Junior lanceert Nijntje PURE white. Dankzij deze collectie nijntje spaarpotjes, sleutelhangers, magneten en andere speelse leef accessoires kan nijntje elke dag je kamer opfleuren of met jou op stap gaan. Deze objecten sluiten perfect aan bij nijntje Wall Art van Atelier Pierre.

BachPlus ensemble

Maatschappelijk engagement

01/04/2018
In het kader van maatschappelijk en sociaal engagement, ondersteunt Atelier Pierre sinds 2016 o.a. het jeugdige barokensemble BachPlus. Dit ensemble werd in 2010 opgericht door sopraan Elisabeth Hermans en klavierspeler/dirigent Bart Naessens. De jonge groep musici straalt een warme, vriendschappelijke, maar toch professionele sfeer uit. De verfrissende kijk op het enorme oeuvre van Bach weet muziekliefhebbers van heinde en verre te boeien.
New office

Binnenkort nieuwe inspiratieruimte

30/03/2018
Na intensieve uitbreidings- en renovatiewerken kan ons crea team straks een inspirerende nieuwe ruimte in gebruik nemen.
WO+RK Home Office Organiser

Lancering WO+RK

07/02/2018
Tijdens Maison et Objet in Parijs werd WO+RK gelanceerd. Deze collectie werd ontworpen door Paulien Callewaert. WO+RK is een uniek samenspel van WOod & coRK. De organisatie van ons werk thuis verliep nog nooit zo stijlvol.
Welcome to Vanhalst

Welkom bij Vanhalst

24/01/2018
Vanhalst is het bedrijf achter Atelier Pierre en bb collections. Sinds 2007 werkt een enthousiast team van 12 mensen vanuit dit kantoor in Wevelgem. Het ontwerp van het bedrijfsgebouw vertrekt vanuit de bedrijfswaarden. Zo staan niet alleen creativiteit, eenvoud en functionaliteit voorop, er wordt tevens aandacht besteed aan zorgzaamheid voor mens, omgeving en budget. Het gebouw kreeg in 2009 het label "Kwalitatief bedrijfsgebouw West Vlaanderen". Kom gerust een kijkje nemen, klik op meer...