Dentelles tall XL is here!

Dentelles Tall XL, de nieuwste toevoeging aan de prachtige Dentelles collectie, is dé perfecte lamp voor de zomer! Met zijn imposante formaat brengt deze opvallende XL lamp een tintje elegantie in jouw interieur. Zijn unieke ontwerp, geïnspireerd op de vorm van een groot pak op elkaar gestapelde papieren kantjes, die ook door Lieven en Jenny Vanhalst - de oprichters van het West-Vlaamse bedrijf Vanhalst - werden gebruikt in hun patisserie. 

Perfect voor de zomer: 

Met zijn luchtige ontwerp en sfeervolle licht is deze Dentelles Tall XL de perfecte lamp voor de zomer. Of je nu een tuinfeest organiseert, een zomerse barbecue hebt of gewoon wil genieten van een ontspannen zomeravond op het terras, deze lamp zal ongetwijfeld de juiste, ontspannen sfeer creëren. Net zoals de andere lampen uit deze collectie zijn deze ook draadloos én dimbaar. Er zijn 4 dimlevels, waaronder 1 slaapstand. Opladen gebeurt met een DC-kabel, dimmen kan door een tikje op de bovenkant van de lamp. 

Combineer met andere formaten & kleuren: 

Deze imposante lamp kan je moeiteloos combineren met onze andere formaten lampen binnen de collectie. De voet van deze lamp bestaat in 4 trendkleuren: klei, terra, zwart en goud. Deze kan je gemakkelijk switchen voor een andere look. Zo heb je eindeloze mogelijkheden om een prachtig lichtlandschap te creëren. Speel met verschillende hoogtes, plaats ze naast elkaar of creëer een bundel met diverse ringkleuren voor een unieke uitstraling. Laat je betoveren door de zomerse charme van de Dentelles Tall XL en geef jouw interieur én/of tuin een stijlvolle boost. 

Milieuvriendelijk én duurzaam: 

Naast een visueel statement, zijn deze lampen ook een milieuvriendelijke keuze. De modules zijn gemaakt uit 100% recyclebare polyethyleen, zijn onbreekbaar én worden geproduceerd met oog voor duurzaamheid. Verschillende onderdelen kunnen worden gerecycleerd en hergebruikt, uiteraard mits een correcte sortering van het product. 

dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl
dentelles xl