Ontdek de nieuwe kleuren in de nijntje wall art & Peek-a-boo collecties!

Nog op zoek naar iets echt uitzonderlijks, dan is deze limited edition nijntje Wall Art in metaal de perfecte keuze! Met slechts een select aantal beschikbaar, kan je erop vertrouwen dat deze items een unieke toevoeging aan jouw huis zullen zijn. Ook de nieuwste kleuren in de nijntje Peek-a-boo collectie zijn perfect om te kinderkamer te decoreren of gewoon een gezellig 'nijntje hoekje' te creëren voor de kids. 

 

De charme van nijntje 

nijntje, het geliefde konijntje gecreëerd door de Nederlandse kunstenaar Dick Bruna, heeft de harten van mensen wereldwijd veroverd met haar eenvoud en tijdloze aantrekkingskracht. De limited edition Miffy Wall Art collectie is een eerbetoon aan dit iconische figuur en brengt haar charme in elk huis met een eigentijdse twist.

 

Een vrolijke mix van hedendaags design, natuurlijke inspiratie & stijlvolle kleuren

Met de introductie van 3 nieuwe kleuren neemt deze collectie een gedurfde stap, weg van de traditionele kleurenpaletten, met deze levendige tinten die energie en leven in iedere ruimte brengen. Geïnspireerd door natuurlijke kleuren, bevat elk stuk in deze collectie elementen zoals zand, eucalyptus en poeder.

  • Poeder: Deze subtiele roze tint is perfect voor het creëren van een rustgevende sfeer in de kinderkamer, maar ook gewoon in huis. Of je nu een rustig hoekje wil maken voor je kleintje om zich terug te trekken of een 'vleugje zoetheid' wil toevoegen aan de inrichting van jouw huis, de poederkleurige nijntje Wall art & Peek-a-boo items zijn de ideale keuze!  
  • Eucalyptus: Als je op zoek bent naar een meer eigentijdse uitstraling, dan is dit kleur misschien wel jouw favoriet. Deze verfijnde, groene tint voegt een gevoel van frisheid toe aan elke ruimte.
  • Zand: Voor een tijdloze en neutrale esthetiek is het nieuwe zandkleur een uitstekende keuze! Deze subtiele tint past perfect bij verschillende interieurstijlen en voegt een warme, rustgevende sfeer toe aan elke ruimte. Of je nu de kinderkamer wil opfrissen of gewoon een gezellig hoekje wil creëren, dan zal deze kleur zeker in de smaak vallen. 

 

Bovendien zorgt de metalen touch voor dat vleugje verfijning en elegantie in elke huiskamer. Een centraal punt dat de aandacht opeist en een aanvulling vormt in vele verschillende interieurstijlen. 

 

nijntje Peek-a-boo

Daarbovenop mocht de nijntje Peek-a-boo collectie ook 2 nieuw kleuren, zand en eucalyptus, verwelkomen! In vergelijking met de 'limited edition' kleuren van de nijntje wall art collectie, blijven deze kleuren wél aanwezig in het Peek-a-boo assortiment. 

limited edition miffy wall art
miffy peek-a-boo
limited edition miffy wall art
limited edition miffy wall art
miffy peek-a-boo
limited edition miffy wall art
miffy peek-a-boo
limited edition miffy wall art
miffy peek-a-boo
limited edition miffy wall art
miffy peek-a-boo