Dentelles XL | Your daily dose of maximum brightness

De Dentelles collectie breidt uit met enkele toppers van formaat: Dentelles XL, speakers in vier kleuren en als kers op de taart: de witte speaker mét lamp! De naam van deze collectie is gebaseerd op de papieren kanten onderleggers waarmee bakkers hun taarten destijds een feestelijke toets gaven. De lampen hebben immers dezelfde vorm als een groot pak op elkaar gestapelde papieren kantjes. Ook Lieven en Jenny Vanhalst- de oprichters van het West-Vlaamse bedrijf Vanhalst – deden dat in hun patisserie tijdens de jaren ’70. Nostalgie in een modern jasje dus. 

Ultieme sfeermakers 

Vanuit een intens verlangen naar samenzijn werd de lampencollectie Dentelles van Atelier Pierre ontwikkeld. Paulien en Kaat ontwierpen de ultieme sfeermakers voor bij diners of andere gezellige ontmoetingen in de vorm van stijlvolle en betaalbare tafellampen. Vanuit die drang naar stijlvol samenzijn en de gedachte om een maximale hoeveelheid aan gezelligheid te creëren, ontstond, ongeveer één jaar later, het idee van de Dentelles XL lampen. Deze armaturen voelen zich thuis in zowel woon- als de slaapkamer, maar vinden evengoed hun plekje buiten.

Ook de speakers mogen zeker niet ontbreken! Ontdek nu ook de witte speaker met lamp, de ideale combinatie van muziek en gezelligheid. Zowel de speakers als de lampen zijn draadloos en oplaadbaar via USB-c kabel. De lampen zijn dimbaar, door te tikken op de bovenkant van de lamp of de knop in te drukken aan de onderkant. Er zijn vier dimniveaus, waaronder een slaapstand. 

Gerecycleerd én recycleerbaar

De voet van deze Dentelles XL lampen bestaat in twee kleuren: zwart en goud, allebei hebben ze een crèmekleurige body. Je kan de ring verwijderen voor een andere look. Je draait hem eraf zoals de dop van een fles. Daarnaast zijn de speakers verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: terra, eucalyptus, zwart en grijs. Hieraan werd onlangs een nieuw exemplaar toegevoegd, namelijk de witte speaker mét lamp, twee vliegen in één klap dus!  Zoals gewoonlijk bij Atelier Pierre zijn ook deze collecties bijzonder duurzaam. De modules zijn gemaakt uit 100% recycleerbare polyethyleen en zijn onbreekbaar. Verschillende onderdelen kunnen worden gerecycleerd en hergebruikt, uiteraard mits een correcte sortering van het product. 

Dentelles XL USB rechargeable lamp recycleerbaar en herbruikbaar
Dentelles XL USB rechargeable lamp recycleerbaar en herbruikbaar
Dentelles XL USB rechargeable lamp recycleerbaar en herbruikbaar
Dentelles XL USB rechargeable lamp recycleerbaar en herbruikbaar
Dentelles XL USB rechargeable lamp recycleerbaar en herbruikbaar
Dentelles Speakers Terra
Dentelles Speakers Eucalyptus
Dentelles Speakers all