Atelier Pierre presenteert met trots: Balance!

Atelier Pierre pakt uit met een nieuwe topper van formaat: Balance! Zeepvlokken, 100% geproduceerd in België, verrijkt met amandelolie en sheabutter, voor een extra zachte huid. Verpakt in een volledig recyclebare, authentieke apothekersfles, zijn deze Balance zeepvlokken de nieuwe must-haves! Elk flesje is gevuld met 80gr artisanale vlokken en is beschikbaar in 4 verschillende geuren. Bovendien kan je elk flesje opnieuw opvullen en hergebruiken met onze navulpakketten van 100 of 500gr. Wat een duurzaam idee! Ga op ontdekking door de volledige collectie en vind jouw perfect match. 

Different ways to use...

Één van de geweldigde dingen van deze veelzijdige collectie is dat je ze op verschillende manieren kan gebruiken. Voeg dat vleugje luxe toe aan jouw dagelijkse routine!

Strooi wat vlokken in bad, lie back, relax & enjoy! Creëer jouw unieke ontspanningsmomentje. De vlokken lossen op in het warme water en laten jouw huid zacht en glad aanvoelen. Of op zoek naar een stijlvolle manier om jouw kleerkast te parfumeren? Doe de zeepvlokken in een leuk tasje of laat het flesje gewoon open staan. Door de lekkere geuren van de zeepvlokken, blijven je kleren lekker ruiken zonder het gebruik van synthetische geurstoffen.

Ontdek een nieuw persoonlijk handwasritueel. Neem een vleugje vlokken en wat lauw water in de hand, en laat je verrassen door de aangename geur, met als bonus: een heel zachte huid! Bovendien kan je met slechts 1 koffielepel zeepvlokken, jouw eigen exclusieve vloeibare handzeep maken. Maar hoe maak je die nu? Wel, het is eigenlijk heel eenvoudig. 

Jouw exclusieve handzeep: step by step

1. Verzamel alle benodigdheden: Balance zeepvlokken, een lepel en theelepel, een potje om het zeepmengsel in te doen, een zeepdispenser, een waterkoker en een trechter. 

2. Neem één kleine theelepel zeepvlokken en doe deze in het potje. 

3. Voeg vervolgens kokend water toe. TIP: zorg ervoor dat je een potje gebruikt die bestendig is tegen heet water! 

4. Roer het mengsel goed door tot alle zeepvlokken volledig zijn opgelost. 

5. Laat het mengsel een halfuurtje afkoelen. 

6. Giet het zeepmengsel in jouw dispenser. Et voilà, jouw exclusieve handzeep is klaar voor gebruik! Genieten maar...

Neem zeker ook een kijkje op onze instagrampagina, atelierpierre.be, en bekijk het volledige stappenplan in de nieuwste reel! 

 

Met een verscheidenheid aan toepassingen en een streven naar kwaliteit, zijn deze Balance zeepvlokken een geweldige keuze voor iedereen die duurzaamheid en verwennerij in balans wil brengen. Probeer ze nu zelf! Jouw kleren - en huid - zullen jou dankbaar zijn! 

Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance
Balance