DENTELLES | ! New colour alert !

Story behind Dentelles 

'Dentelles', beter bekend als papieren kanten onderleggers waarmee bakkers hun taarten destijds een feestelijke toets gaven. Ook Lieven en Jenny Vanhalst, oprichters van het Vlaamse familiebedrijf Vanhalst, deden dat in hun patisserie tijdens de jaren 70. Naar dit decoratieve 'papiertje' werd de nieuwe collectie van het Vanhalst-merk Atelier Pierre genoemd: de lampen hebben immers dezelfde vorm als een groot pak op elkaar gestapelde papieren kantjes. Pure nostalgie!  2 jonge designers sloegen de handen in elkaar: Paulien Callewaert en Kaat Verschueren. Het is dus geen toeval dat het Franse woord 'elles' in de naam voorkomt. 

 

! NEW COLOUR ALERT ! 

Atelier Pierre zet de toon met de introductie van een nieuw tijdloos kleur in de Dentelles collectie: Klei. Verwelkom de lente in huis met deze frisse kleur en creëer een vrolijke sfeer in elk interieur . Perfect om samen gezellige momenten te beleven!  De armaturen voelen zich thuis in zowel de woon- als de slaapkamer, maar kunnen evengoed mee naar buiten. Ze zijn draadloos én dimbaar waardoor ze nu al een prijs voor gebruiksgemak verdienen. Opladen gebeurt met een USB-kabel, dimmen doe je met een tikje op de bovenkant van de lamp. Er zijn vier dimniveaus waaronder een slaapstand.

 

Dentelles accessories 

Bovendien maakt een nieuw trendy accessoire zijn intrede in deze collectie: de Dentelles tripod. Upgrade jouw lampen door één simple switch van de ring & lift elke lamp letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Deze tripod, met gouden of zwarte afwerking, heeft een luxueuze uitstraling en zorgt voor een sfeervolle toevoeging in elk interieur. Een echte eyecatcher! 

 

UPDATE

En dat is nog niet alles... Ook de set van 3 uit de Dentelles 9 collectie is opnieuw beschikbaar in zwart, goud, terra én nu dus ook in klei! Voor elk wat wils! 

 

Dentelles klei
Dentelles klei
Dentelles klei
Dentelles klei
Dentelles klei