Welkom Barbara

Ons team werd sinds kort ver”sterk”t door de komst van een nieuwe collega… Haar naam is Barbara De Sterke. Tja, inderdaad, een kleine fijne woordspeling. Begin mei is Barbara bij ons in het bedrijf gestart. En ze brengt een mooi palmares aan ervaringen mee die ons bedrijf zeker en vast ten goede zullen komen.

Gedurende een aantal jaren was Barbara actief als medisch assistente. Een functie die ervoor zorgt dat ze de knepen van een administratieve en organisatorische job meer dan voldoende onder de knie heeft. Oog voor detail en nauwkeurigheid zijn haar dan ook helemaal niet vreemd. Ook sociaal contact en zorgzaamheid kwamen hierbij van pas. Eigenschappen die haar bovendien ondersteunden in haar functie als verhuurconsulente. Een job die ze er graag bij nam in haar vrije dagen…

Dat het commerciële aspect begon te “kriebelen”, bewijst de interesse voor haar nieuwe uitdaging bij ons in het bedrijf. De verdere ontwikkeling van Atelier Pierre in de Belgische en internationale markt zal ze perfect weten te onderbouwen met haar kennis van sociale en nieuwe media. Deze laatste ontwikkelde ze dankzij het opstarten van haar persoonlijke foodblog.

Kortom, Barbara heeft een fijne verzameling aan kwaliteiten in haar mars die – samen met haar interesse voor design – van haar de geschikte collega maakt.

Barbara, welkom en alvast heel veel succes in ons bedrijf!

new colleague Barbara De Sterke