Bekijk onze nieuwste Atelier Pierre (Junior) Catalogus 2023

Atelier Pierre (Junior) Catalogus 2023... Wat een fijn assortiment van collecties die een breed publiek aanspreekt.

Op zoek naar de nieuwste "Living Accessories" die van jouw huis een echte warme thuis maakt? Onze nieuwste collectie tafellampen voor zowel indoor als outdoor, 'Dentelles', zijn zeker al een toppertje van formaat en niet te missen! Die collectie werd trouwens ook aangevuld met USB oplaadbare speakers en XL formaat lampen.

Richt je binnenkort de kamer van de kinderen opnieuw in? Blader dan zeker even door naar onze nijntje Peek-a-Boo collectie. Of wil je graag een leuk geschenkje voor verjaardag of ander feestje? Verschillende snoezige karaktertjes uitgewerkt in nachtlampje of spaarpot... En onze nieuwste topper, Cesar Fox Mood Light Speaker! Of misschien nog leuker, de nijntje spaarpotten in trendy warme kleuren. Check it out!

Inderdaad, het gaat niet alleen om een leuk, verfijnd design maar ook en voornamelijk het functionele aspect van onze collecties geven dat "kleine extraatje".

EXTRA TIP! - FullScreen view:

Om de catalogus in FullScreen setup te kunnen zien, kan u best rechts klikken op uw computermuis en "Enable FullScreen" selecteren van de dropdown lijst.