Bekijk onze Atelier Pierre (Junior) Catalogus 2023

Atelier Pierre (Junior) Catalogus 2023... Wat een fijn assortiment van collecties, toegankelijk voor een breed publiek! 

Op zoek naar de nieuwste "Living Accessories" die van uw huis een echte warme thuis maken? Onze nieuwste collectie tafellampen voor zowel indoor als outdoor gebruik, 'Dentelles', zijn zeker al een toppertje van formaat en niet te missen in uw interieur! Deze collectie werd trouwens onlangs ook aangevuld met USB oplaadbare speakers en XL formaat lampen. 

Richt u binnenkort de kamer van de kinderen opnieuw in? Blader dan zeker even door naar onze Nijntje Peek-a-Boo collectie. Of bent u nog op zoek naar een leuk geschenkje voor een verjaardag of ander feestje? Ontdek dan de verschillende snoezige karaktertjes van Atelier Pierre Junior, uitgewerkt in nachtlampje of spaarpot... Ofwel gaat u voor onze nieuwste topper, de Cesar Fox Mood Light Speaker! Of misschien nog leuker, de Nijntje spaarpotten in trendy, warme kleuren. Go check it out! 

Inderdaad, het gaat niet alleen om een leuk, verfijnd design, maar ook en voornamelijk om het functionele aspect van onze collecties die zorgen voor dat "kleine extraatje".

EXTRA TIP! - FullScreen view:

Om de catalogus in FullScreen setup te kunnen zien, kan u best rechts klikken op uw computermuis en "Enable FullScreen" selecteren van de dropdown lijst.

 

<